Sonnenschein Judit szervezésében ismét lehetőség van svédországi munkavállalásra.
Az alábbi info az ő kérésére kerül fel a blogra, de természetesen más helyeken is hirdetni fogja.

 

A Södra Älvsborg Kórház – SÄS – egyike a Vastra Götaland regióban található négy fő kóházcsoportnak, melyek teljes körü területi ellátást biztositanak minden orvosi szakterületen.
 
Keresünk jelenleg:
 
·      Pszichiátereket. Kórházunk az összes pszichiátriai szubspecialitás területén folytat betegellátást az igazságügyi pszichiátria kivételével.
·      Kardiloógusokat
·      Sürgősségi ellátást végző orvosokat: Ez magában foglal olyan orvoskat akik belgyógyászati,családorvosi vagy sebészeti szakképesítéssel rendelkeznek de lehetőség van más szakorvosok számára is akik válallják a továbbképzést a sürgősségi orvosi specialitás irányában. Västra Götalad Régióban ugyanis létezik egy projekt amely a sürgősségi orvosi szakma fejlesztését szolgálja.
 
Mielőtt valaki orvosként kezdene dolgozni Svédországban lehetőséget biztositunk a nyelvtanulásra.  A képzés teljes ideje alatt rendszeres havi bér kerül kifizetésre .
Kórházunkban és a régión belül már több éve sok olyan magyar orvos dolgozik különböző szakterületeken, akik sikeresen integrálódtak mind szakmailag, társaságilag valamint nyelvileg.
 
Klinikáinkon természetes, hogy az ember teammunkában dolgozik, szoros együttmüködésben más orvosokkal, nővérekkel és szakemberekkel. Különösen nagy súlyt fektetünk a jó munkahelyi légkörre ezért többek között magas követelményeket támasztunk a vezetők személyes képességei vonatkozásában.
 
Várjuk a bemutatkozó levelet valamint CV-t melyet Judit Sonnenschein részére lehet küldeni, aki további részletes információt is tud adni a felmerülő kérdésekre.
juditsonnenschein@hotmail.com tel mobil: +46 709783234 , +36 705927646  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://psycho.blog.hu/api/trackback/id/tr561908546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása