szil5 2009.12.02. 22:02

Drive-in vakcinálás

Megfogadtam, hogy elszakadok az influenza témától, de ezt mégsem hagyhatom ki.
Ma hallottam fél füllel valami drive-in vakcinálásról. Az illetőnek elég jó humora van, így nem is vettem komolyan. Aztán csak elindult a vezérhangya az agyamban és rákerestem a neten.
Azt hittem rosszul látok, de nem. Tényleg beindult a nagyüzemi termelés.
Egy privát rendelőintézet (Sotenäs vårdcentral, Hunnebostrand) kitalálta a frankót.

Autóval raktárba be (optimális esetben egész család) - mosolygós nővérkék fogad-  előre kitöltött papír ki- kar kinyújt- tű,anyag be- 10 perc vár kocsiban raktár mellett - nem is fájt mondja elégedett néni.
Na ennyi az egész. Ebből kell ekkora cirkuszt csinálni?


A bejegyzés trackback címe:

https://psycho.blog.hu/api/trackback/id/tr291569937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiss orsi 2009.12.03. 23:37:43

Sziasztok! Hát ez nagyszerű:)! Remélem fika is kapható, hogy az autóban várakozók ne unatkozzanak....:) Amúgy semmin sem csodálkozom, egész a múlt hétig nem volt a kisfiamnak svéd személyi száma, aztán egy sajnálatos eset folytán lett neki, na de az addig szótlan felvételes nővér mindjárt jobb kedvre derült és kedvesebb lett amint megérkezett a "swedish number", amit a NAGY SZÁMÍTÓGÉP negyed óra alatt legyártott és kiutalt a kisfiam részére, éjjel 1 óra körül, mert a NAGY SZÁMÍTÓGÉP sohasem alszik, így már ő is a RENDSZER tagja. Hurrá! :)))
süti beállítások módosítása