szil5 2009.08.30. 15:58

Szavazás lezárása

A legutóbbi szavazásnál a Svédországban dolgozó orvosokat és eü dolgozókat kérdeztem arról, hogy komolyabb betegség esetén itt Svédországban, vagy otthon Magyarországon vizsgáltatná, kezeltetné magát.

144-en szavaztak, ami kicsit soknak tűnik. Lehet, hogy tényleg ennyien dolgozunk itt az egészségügy területén. Nincs belelátásom ki és honnan szavazott.
Utólag jöttem rá, hogy a kérdés feltevés nem volt egészen pontos. Az egyéb kategória sok mindent jelenthet, jobb lett volna szétszedni. Jelentheti ez azt is, hogy se itt, se ott, de azt is hogy mindkét helyen igénybe veszi az ellátását. Majd legközelebb próbálok pontosabban kérdezni.

A szavazók 50%-a még mindig inkább hazamenne, 36% választja csak a svéd egészségügyet. 14% az a bizonyos tisztázatlan egyéb.
Van aki erre azt mondja, csak a fele menne haza, mások pedig azt mondják, hogy lám többen mennének haza mint akik itt maradnának gyógyulni.
Ítélje meg mindenki maga.
Részemről tettem néhány próbálkozást itt, de nem jutottam semmire.
Az én álláspontom nem titok, csak az akut ellátást veszem itt igénybe, (remélem nem lesz rá sokszor szükség, de már volt.) Egyébként húzunk haza a volt kollegákhoz. (ha még nem vándoroltak el ők is más országba)

 

Hamarosan új szavazást indítunk egy mostanában aktuális kérdésben is! Aki kitalálja az beléphet a MOK-ba, hogy kideríthesse kinek az oldalán áll a MOK vajon.

A bejegyzés trackback címe:

https://psycho.blog.hu/api/trackback/id/tr891348693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása