szil5 2008.04.17. 18:18

Felhívás!

Arra gondoltam, hogy míelőtt szétszéledne a most svédül tanuló csoport, írhatnának egy szösszenetet a tanfolyamról, a kiutazásokról,eddigi benyomásokról,bármiről,amit szívesen elmesélnének a többieknek.Akár egyénenként, akár közösen.Ha elkülditek e-mailben bemásolom a blogomba.

A bejegyzés trackback címe:

https://psycho.blog.hu/api/trackback/id/tr12430349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kicsi Jenő Gábor 2008.04.18. 11:37:01

Szia Ildi'

Csak azért irok, mert múltkor emlitettél az adóbevallással kapcsolatosan hasznos infókat.
Most szép lassan itt az ideje komolyan foglalkozni ezzel a témával. Ha tudnál irni pár sort erről, az valószinűleg mindenkinek hasznos lenne. Te már nem az elsőt csinálod itt! Na mindenesetre mi mindenképp felkeresünk ez ügyben a hétvége során. Már ha nem gond?!

Jenő és Livi

szil5 · http://psycho.blog.hu/ 2008.04.18. 12:54:45

Írtam már az adóhivatalnak, szokás szerint másnap kaptam is értesitétst, hogy vették a kérdést, regisztráltak. Várom a választ, néhány napon belül meg kell jönnie. MIndenképpen vissaztérek a témára rövid időn belül.
süti beállítások módosítása