Véletlenül fedeztem fel hogy a tavalyi Talang nyertese Zara Larsson(10) és a Megasztár felfedezettje Tóth Lüszi(13) is énekli a Titanic ismert betétdalát.
Ime a dal mindkettőjüktől:

A bejegyzés trackback címe:

https://psycho.blog.hu/api/trackback/id/tr781087163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dimanni · http://dimanni.blogspot.com 2009.04.27. 15:47:00

Mindkettőjük képességeit, fizikai és lelki érettségi szintjét meghaladja a dal.
Szakmai szempontból: a svéd kislány legalább a saját hangján énekel. Szegény Lüszi mindenki más hangján, aminek egyenes következménye, hogy pár éven belül semmilyen hangja nem lesz, legalábbis éneklésre alkalmas semmiképpen.

Zenei menedzser barátomat idézve pedig: a következő 2 évben kiveszik belőlük, amit lehet - ez az összes közepesen tehetséges, tehát semmi különös, tehetségkutatóban felfedezett énekes-félére igaz -, aztán köszönik szépen...addigra már úgysem lesz hangjuk. És jön a következő széria.
Mellette legyen mondva, ő éppen ezért egyetlen megasztárost sem vállalt, pedig volt olyan, aki azzal hívta fel telefonon, h "dehát én vagyok a magyar Janis Joplin". :-)

szil5 · http://psycho.blog.hu/ 2009.04.27. 20:24:33

@Dimanni: Zara már szerpelet a blogomon. A másik száma szerintem sokkal jobb volt, ott tényleg kislány volt, nagy hanggal. A témák szerint keresésnél( jobb oldalon legalul) a zene-t választva megtalálod, vagy a keresőbe ird be direkt nevét. Ez a dal tényleg nem volt jó neki, és szélgépet is tul erősen nyomták szegénynek az arcába.

szil5 · http://psycho.blog.hu/ 2009.05.02. 08:34:52

Sajnos nem müködik mindegyik régebben felrakott link, ezért megkerestem Zarának az előző kommentemben említett számát. Találtam egy olyan klippet,ahol Zara és az amarikai Talang gyözteseének egy-egy száma is fent van. (Biancáról is írtam már). Szóval most két leyget ütök egycsapásra:

www.youtube.com/watch?v=BxXLBrd6Jxw

kisfiu52 2009.12.19. 14:27:06

Kedves Dimanni!
Mielőtt leírnád a fiatal tehetségeket felnőtt korukra, hallgasd meg Declan Galbraith nevű ma már 17 éves ksfiút 9 évesen és most, csodát fogsz hallani. Érdekes, hogy Magyarországon egyetlen lemeze sincs, de még csak nem is hallani felőle.Hallgasd meg és írj véleményt Üdv.
süti beállítások módosítása