Ha jól emlékszem Attila már írt tv-díjról a blogján (amin nem lehet keresni), így nem ismételném a tényeket. De, mintegy bizonyítva, hogy pihent agyúak itt is vannak, nézzétek meg a következő kisfilmet. Egy kicsi háttérinfo mégis;  a tv-díjat azért kell fizetni itt, hogy lehessenek független tv-k és rádiók a kereskedelmi tv-k mellett. A filmecske rövid története pedig annyi, hogy mindenki aki befizeti a tv-avgiftet az egy "hős" (jelen esetben az akinek a képe a filmben feltűnik majd, tőle ezuton is elnézést kérek :)), hiszen hozzájárul ahhoz, hogy a közszolgálati adók az igazságról (elvileg) számoljanak be. A videó végén pedig lehetősége van mindenkinek arra, hogy megadja a personnumerjét és ha eddig nem fizetett akkor ezután fizethessen. Sajnos csak svédül és angol felirattal lehet megnézni a filmet. A végzetes kimenetelű röhögőgörcsért felelős személy elérhetőségei a szerkesztőségben megtalalhatók.

A filmet ITT lehet megnézni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://psycho.blog.hu/api/trackback/id/tr371559076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szil5 · http://psycho.blog.hu/ 2009.11.28. 21:35:00

Jelentem a poszt a tudtom nélkül készült. Lehet hogy családon belüli erőszak lesz a vége.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2009.11.30. 09:20:30

Ez az egész tv-avgift egy szemétség...nagyon ki van a púpom vele.Hogy a bánatba lehet több a tévé adója, mit a kocsié?!?!Nem érdekelne, ha annyi lenne kb, mint odahaza; 1-200 ft /hó, ha jól emléxem.De hogy ennyi, és semmit nem kapunk érte cserébe, ez durva.
És ez a sok eszetlen svéd meg nem is tiltakozik ellene.
süti beállítások módosítása