A mi Fannynk amúgy nagy vadász. Különösen a madarakra hajtott. Az alagsor rendszeresen tele volt madártetemekkel és tollakkal. Csengőt kellett a nyakába akasztani, hogy megmentsük a környékbeli madárállományt.
A „csavargó kivétel” után viszont már nem járt itthonról portyázni,  de azért csak csak motoszkált még benne a vadász szenvedély. Gondolta házon belül is megoldható a dolog.
Ennek az eredményét látjátok itt:
 

az akváriumban landolt és most éppen szárad

3 komment

Címkék: állat macska

A bejegyzés trackback címe:

https://psycho.blog.hu/api/trackback/id/tr681107254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ginewer 2009.05.07. 21:08:40

Kis tündérem!
Pont mint az én rosszaságom!
Hol vetted ezt a kis nyakbavalót neki? Én is keresek,hogy ráírhassam a cica nevét meg a telefonomat.

szil5 · http://psycho.blog.hu/ 2009.05.07. 23:18:20

Szerintem minden állaboltban kapható valami biléta. Eleinte szép, dizájnos fémlapocskákra vésettük a nevüket, de mivel minden probálkozásunk ellenére valahogy mégis leküzdik a nyakörvet, áttértünk erre az olcsó fajtára. Egyébként aránylag olcsón lehet vásárolni ilyeneket a Lantmannen nevű mezőgazdasági áruházban.
süti beállítások módosítása