szil5 2008.03.15. 21:25

Rokonság

Ezt a kenyeret  tegnap találtuk a boltban.






















Ez már aztán valami! Svédországban működő  finn házipékség által gyártott  magyar paraszt kenyér. A (nyelv)rokonok azért gondolnak ránk.

2 komment

Címkék: étel vegyes

A bejegyzés trackback címe:

https://psycho.blog.hu/api/trackback/id/tr57382492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szil5 ( Szabó Ildikó) 2008.03.16. 19:49:15

Na most akkor hozzaszólok magamhoz. Csak egy kis többlet informatio a kenyérről. Azóta már meg is kóstoltuk, tényleg hasonlit a mi kenyerünkhöz. A lényeg, hogy osötad, azaz nem édesített. Az első ami itt nagyon nem teszett, hogy nem lehet normális kenyeret kapni, mind édes. No , de nnek vége, remélem folymatosan is lehet majd kapni. Egyébként az ICA-ban vettük.

TUNYA 2009.02.12. 20:57:40

Koszi, keresni fogom :D:D:D, egyebkent hihhetetlen tenyleg ez az edesitesi mänia....A francia kölyök is le volt sokkolva, hogy nem vagyok hajlando megenni az edes kenyeret...Aztan en sokkolodtam le amikor elkezdte enni a piritost csokival :S:S:S:S:SLehet, hogy csak nälunk magyaroknäl meg a nemet teruleteken divat a sos kenyer en nem tudom....
süti beállítások módosítása