szil5 2008.02.15. 17:01

Geometria

Nagy előrelépés történt,  a fiamék ma a 9. osztályban elkezdtek kört szerkeszteni körzővel. Ha sietnek év végére elérhetik az otthoni 5. osztályos anyagot.  Agyonterhelve nincsenek az biztos, nem is tudnak semmit az is biztos.  Az oktatásról ennél többet most nem nyilatkozom, mert  indulatok nélkül  nem megy. Azért emiatt  eléggé kétségbe vagyok esve.

3 komment

Címkék: oktatás

A bejegyzés trackback címe:

https://psycho.blog.hu/api/trackback/id/tr33340643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolt 2008.02.15. 21:11:43

na ja. vannak jo kis könyveim, majd teszek fel a blogomra fordításokat a svéd iskolarendszerről.

szil5 2008.02.15. 21:31:27

Várom az írásaidat, kiváncsi vagyok. Esetleg a könyv címét is magadhatnád!
Csúsznak is szépen lefelé. Magyarország legalább
megtartotta stabilan a középmezőny után kullogó helyét a mostani PIsa felmérésben az előzőhez képest, a svédek pedig temposan romlanak. Nem úgy a finnek. Nemsokkal azután, hogy kiköltöztem , voltak a válsztások, az egyik oriásplakáton csak a nnyi állt " több tanulás , nagyobb tudás" Az értelmesebbje, már kongatja vészharangot. Hogy hova vezet ez a teljesen stresszmentes iskola renszdszer, ahol szinte burokban nőnek fel a gyerekek, azt a gyerekpsychiátrek és mi látjuk. Futoszalagon gyártják az orkar inte tipusu embereket. Az első munkahelyi megterheléstől, igen megszoktak lepődni, majd gyorsan magukba zuhannak és kezdődik a psychiátriai karrier.
Mit gondolsz Zsolt, ez már patologiás, hogy magamnak kommnentelek?

Zsolt 2008.02.15. 21:42:40

Easy, én is szoktam magamnak kommentelni :D
A könyvek cimei:

I trygghetsnarkomanernas land (a Wyeth ajándékba hozta!)
Det infantila samhállet (nagyon jo)
süti beállítások módosítása