A bejegyzés trackback címe:

https://psycho.blog.hu/api/trackback/id/tr85663113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evergo 2008.09.14. 21:03:27

Ja, az a kis szeplős vörös árva kislány, aki egymaga él egy nagy házban mindenféle állatokkal. Nincsenek szabályok, nincsenek határok, mindent lehet és mindent szabad. Igen, igen nem véletlen hogy ez a svéd meseideál, illetve nem véletlen hogy a svéd meseideál kapcsán ilyen a svéd nevelés és társadalom. Annyira gonosz vagyok és nem bírok magammal. De elolvasni / megnézni juszt se fogom. Már láttam egy svéd-magyar kooprodukcíóban készült gyermekfilmet, valami Mazarin volt a címében, az már maradandó sérüléseket okozott bennem, úgyhogy köszi nem. Talán a svéd-kurzus társaim emlékeznek rá. Inkább a Hetvenhét magyar népmese, Gusztáv, Kockásfülű nyúl vagy a Vizipók csodapók.

szil5 · http://psycho.blog.hu/ 2008.09.14. 21:15:19

Hát igen. Ellehet gondolkodni a dolgon az biztos.Nem szoktunk gyerekeknek személyiségzavar dg-t adni, de lenne egy két ötletem. Egy kis magatartászavar? Ehhez mit szólsz?
Érdekes lenne egyszer kielemzni a személyiségét úgy a szakma szabályai szerint.Csak úgy magunk között. Hú, azt hiszem, most nagyon belegázoltunk a svédek érzelmeibe. Tavaly a kislányom osztályában ez volt a téma. Minden évben rászállnak valamire és azt dolgozzák fel.
A tavalyi év Pippi jegyében telt, emelett tanulásra már nem is jutott idő, a csapból is ezt folyt náluk.
Azért ne aggódj, azért is keresek valamit az emlitett rajzfilmbő Egyébként az annyira jól megmutatja ezt a nihilt, ammi itt uralkodik, hogy az már attól tökéletes. Figyelj Zsolt, ha már van önkritikajuk, és kicikizik saját magukat, azért az már jó.Nem?
süti beállítások módosítása