(Evergonak szeretettel, ahogy ígértem)
A történet röviden:
A papa, nem hajlandó dolgozni, egész nap, fürdőköpenyben slattyog otthon.
Ki játszana a fiával, ha ő dolgozna? A fiú persze meg nem jár iskolába, pedig kéne.
Zenét hallgatnak, hokiznak a konyhában, bosszantják a szomszédot, uszodát csinálnak a garázsból. Élvezik az életet. Nyakukon a családvédelem, de inkább ahogy filmbejátszáson is látszik, belepréseli a kölyköt a fotelba, hogy kisebbenek látszon, csak ne kelljen suliba járnia.
Csak semmi kötelesség. Ta Det Lugnt ("Take It Easy")

katt!

2 komment

Címkék: film vegyes

A bejegyzés trackback címe:

https://psycho.blog.hu/api/trackback/id/tr39663578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ferenc 2008.09.15. 19:30:48

Ez nálunk is meg van élőben, és még a rendőrség sem zaklatja a kedves tetves szülőket -ennyi a külömbség -, hogy legyen szíves a puját beadni a közösségbe, mert pénzt kap érte az államtól, és ezért felelősége lenne az állammal szemben is nem csak a saját kölykével, hanem magántanulónak nyílvánttatják...

evergo · http://evergo.blogol.hu 2008.09.16. 19:50:16

emlékszem, tanárnőnk (teljes jószándékkal) javasolta ennek a filmnek a díszbemutatóját, svéd is (kooprodukciós svéd-magyar), rolig is, nyelvgyakorlásnak is jó. Aztán persze le volt szinkronizálva, meg számunkra feldolgozhatatlanul volt vidám és tanulságos, egyöntetűen tértünk ki a hitünkből a filmet követően és el kellett menni sörözni, hogy levezessük a felgyülemlett indulatokat. Asszem, Saci majnem meg is pakolt valami portást aki bunkó volt.
Tényleg, mi hír itt a filmről? Zajos siker lett?
süti beállítások módosítása