szil5 2008.04.26. 17:18

Vendégkönyv

Újabb feature-el bővült a blog. Bal oldalon a térkép alatt megtaláljátok a GuestMap nevű kis alkalmazást. Ez tulajdonképpen egy vendégkönyv amit régebben elég sok weboldalon meglehetett találni és azon keresztül lehetett írni a weboldal tulajdonosának. Biztosan mindenki járt magyarországon/sok helyen a világban múzeumban, egyéb jellegzeteségek helyszínén ahol betudta írni a kis üzenetét egy jó nagy könyvbe. Ennek felel meg a guestmap is, azzal a tulajdonsággal kiegészítve, hogy itt betudjátok jelölni, hogy melyik földrész/országból írtok a vendégkönyvbe. Akinek van kedve megjelölni, honnan is ír ide akkor a "post"-ot kell választani és ott megadhat pár adatot magárol. Postolásra fel!


1 komment

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://psycho.blog.hu/api/trackback/id/tr96443346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szil5 2008.04.30. 11:13:24

Szia Joska, köszönöm a postot. Azt hittem mär senki nem kezdi el. Megkerdezhetem, ha Pecsröl irsz, miert India melle raktad a jeledet?

Ildiko
süti beállítások módosítása