Ma megkapta a magyar egészségügy a kegyelemdöfést. Lehet ezután még kevesebb pénzből még szarabb egészségügyet csinálni. Na ez megint csak nem politika, hanem matematika. Nem is bosszantom magam tovább inkább hallgatok egy kis Carolát és nektek is figyelmetekbe ajánlom.

Carola  a svédek egyik legismertebb és kedvelt énekesnője, bár a főleg a fiatalabb korosztály véleménye megoszlik róla. 25 éve van topon folyamtosan. 1983-ban 17 évesen nyerte meg az itteni " Megasztárt", bár már 11 évesen is énekelt a TV-ben.   Rossz nyelvek szerint psychiátriai   kapcsolatai is vannak, de ezt most hagyjuk.  Nekem az itteni kedvencem.  Öt hallgatva éreztem meg talán előszőr a svéd nyelv szépségét.

Hallgassátok:  https://www.youtube.com/watch?v=zsiI30Prv3s

Ezt pedig most találtam, a két kedvencem  duót énekel:

 https://www.youtube.com/watch?v=Fh1fnaZsZA4

A bejegyzés trackback címe:

https://psycho.blog.hu/api/trackback/id/tr26373190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása