Barnus kiharcolta, hogy felfújjuk a medencét péntek este és persze azonnal bele is csobbant.
Ma grilleztünk, napoztunk, Alexandra mint mindig a ugrálón, Gábor fiam és barátnője a függőágyban lazáztak volna, ha Barnabás hagyta volna őket. Délután kipróbáltuk az új kerékpáromat, amit délelőtt vettünk.
Szabolccsal és Barnabással a kertek alatt Lunedet felé vettük az irányt Napsütés, gyönyörű táj. Eredmény: ~30 km-t tekertünk. Ez nekünk felnőtteknek nem is volna nagy szám (már akinek - Szabolcs), de a 7 éves Barnabástól igen szép teljesítmény volt. Állatira büszkék vagyunk rá!!! Kivételesen elég gyorsan el is aludt.

Június 6. egyébként Svédország Nemzeti Ünnepe és egyben a svéd zászló napja, a nap amikor 1523-ban I. Gusztáv Vasa svéd király trónra lépett. Ez a nap 1916 óta a svéd zászló napja és egyben 1983 óta hivatalos Svéd Nemzeti ünnep. A kék/sárga színek a svéd állami címerből származnak és a zászlót ilyen formában, már az 1500-as évek óta ismerik.

 


Made with Slideshow Embed Tool

A bejegyzés trackback címe:

https://psycho.blog.hu/api/trackback/id/tr662061589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása