Igértem, hogy jelzek, ha egyforma hosszúak lesznek a napok Karlskogában és Szegeden. Hát ma eljött ez a nap.  Igaz kicsit el van tolódva a dolog. Reggel  23 perccel késöbb kel itt és 23.-al később megy le.Holnaptól már jobbak vagyunk. Már aki szereti a fényt. A  kamasz fiam pl. a félhomályos alagsori szobájában szeret a legjobban.
Részletek: Napfelkelte: Karlskoga 6:08 , Szeged 5 :45, napnyugta Karlskoga 6:13 , Szeged 5:50

 

A bejegyzés trackback címe:

https://psycho.blog.hu/api/trackback/id/tr24386603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Igelkott 2008.03.18. 20:31:39

Nem pont ide tartozik, de talán itt hamarabb megtalálod. Szóval a Loppisos bejegyzésben említett hölgyről, aki ismeri Ágnest, van esetleg több információd is? Mert Ági kiváncsi lenne ki lehet az és én majdnem minden nap talkozom vele, ezért gyorsan át tudom adni az infót.
Ja és köszi a stolpiller-es helyesbítést, úgytűnik ezt a tudást nem kaptam meg az anyatejjel :)

szil5 ( Szabó Ildikó) 2008.03.18. 20:42:54

Hát az az igazság, hogy nem tudom a nevét, annyit mondott, hogy maga is nyelvtanár és, hogy küldött Áginak könyveket. Ági utolagós engedelmével a néniek odaadtam az e-mail cimét,mivel kért valami elérhetőséget, de gondoltam, hogy nem fog írni. Magunk között szólva kicsit szenilisnek tünt már. Nem Karlskogában lakik, csak nyaranta szokott idejönni valakihez. Ha legközelebb látom , megfogom kérdezni a nevét és hogy hol lakik.

Igelkott 2008.03.18. 21:12:49

Köszönöm a gyors és kimerítő választ
süti beállítások módosítása