Ez így kicsit talán túlzás, de a következő riport szerint - amit Ildikó talált - a kereszténydemokraták azt javasolták, hogy azok a szülők akik gyereket vállalnak, kapjanak támogatást. Példaként pedig a Magyarországon már régóta létező szocpolt hozták fel. A riportban összefoglalják a szocpol lényegét - gyerekért lakást, több gyerekért nagyobbat és csak újat. Rámutatnak arra, hogy ennek a rendszernek dupla előnye van; amellett, hogy kedvezően hat a gyermek vállalási kedvre, munkahelyeket is teremt. Megszólaltatnak egy fiatal párt is akik pozitívan nyilatkoznak a szocpolról.

Végül akit érdekel annak egy kis H1N1 statisztika ezen az oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://psycho.blog.hu/api/trackback/id/tr741523532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Csabai 2009.11.13. 23:58:34

Tiszteletem Mindenkinek!
Mielőtt bármiről is beszélünk, előbb beszéljünk a lényegről, miről is van szó? Minden magyarázatot, mint kutató leírtam már áprilisban, ajánlatos az alábbi linken
www.gmrgroup.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=155:sertesinfluenza-ah1n1&catid=20&Itemid=12
elolvasni. Ha nem megy a www.gmrgroup.eu főoldalán megtekinthető!
Mindenkinek további jó egészséget kivánok! Dr. Csabai Zsolt Ph.D.

nyari mikulas (törölt) 2009.11.14. 16:30:43

@Dr. Csabai: Zsolt, nagyon erdekes amit irsz, hol lehetne bovebben olvasni a spanyolnatha mesterseges eredeterol?
Hogyan keszithettek mestersegesen 25 evvel azelott, hogy az orokito anyag (nukleinsav) azonositva lett volna?

nyari mikulas (törölt) 2009.11.14. 16:31:26

@Dr. Csabai: a grapefruitcsepp jo az influenza ellen?

Dimanni · http://dimanni.blogspot.com 2009.11.14. 16:49:08

Nálunk épp most szüntették meg a szocpolt...

Zsuzsa62 (törölt) 2009.11.16. 23:50:00

Kedves Dr. Csabai! Nagyon szépen köszönöm, végigolvastam! A családomnak nem fogom az oltást kérni, sőt az orvosom is lebeszélt, mivel akik eddig kapták az oltást, nagyrésze másnapra 40 fokos lázba esett. Barátnőm azt mondta, hogy a Grape Vital Immúnerősítőt évek óta alkalmazza, azóta jobban érzi magát és még nem volt beteg. Kollegám erre esküszik, és jó az influenzára is. Még egyszer nagyon köszönjük a családom nevében, és fogom ezután olvasgatni a publikációkat. Másoknak is ajánlani fogom!

Anikósze 2009.11.18. 11:26:47

Én mér évek óta cseppegtetem a Grape Vital-t! Családunknak bejött! Azóta nem mondhatom, hogy betegek lettünk volna. Jobban érezzük is magunkat. Keserű az íze, de most már van kapszullákban is. Az édesekkel nem megtéveszteni, azok mind kémiai utánzatok, hamisítványok, hatóanyag nélkül.
süti beállítások módosítása